IMG_1866 kopie.JPG

Paul Wijkmeijer

Bloemensierkunstenaar die vanaf zijn derde levensjaar al een passie voor bloemen toonde, in December 1996 nam Paul Klavertje Vijf over van de vorige eigenaar.

Klavertje vijf werd en is een pioneer onder de bloemenwinkels in stijl, filosofie en passie voor dit ambacht, elke bloem het recht geven om een bloem te zijn heeft geleid tot al langer dan 20 jaar bloemen per steel te verkopen.

"Paul is de winkel"

Joep Faas

Heeft 18 jaar aan levenservaring, studeert bij het Clusius college en heeft het doel om een eigen bedrijf op te zetten, Joep's passie voor bloemen en fotografie zullen hem hier ongetwijfeld bij helpen.

Hij is werkzaam bij Klavertje vijf op zaterdag, zijn leergierig, positief en rustig karakter gaan hem brengen waar hij wil zijn!

"Gek op bezorgen, wanneer niemand anders gaat"

 

Linda Wagner Heeft afgestudeerd op Niveau 4 van het Clusius College in Alkmaar,Daarna heeft ze 2 jaar de vervolg opleiding houten gedaan.  onder de categorie van haar hobby's vallen,reizen, fotografie, natuur en avontuur nadat Linda terugkwam van een reis in Australië besloot  ze te gaan gaan werken met Paul in Klavertje vijf, dat is nu 6 jaar geleden.                                "Linda is voor altijd 29 jaar"

Linda Wagner

Heeft afgestudeerd op Niveau 4 van het Clusius College in Alkmaar,Daarna heeft ze 2 jaar de vervolg opleiding houten gedaan.  onder de categorie van haar hobby's vallen,reizen, fotografie, natuur en avontuur nadat Linda terugkwam van een reis in Australië besloot  ze te gaan gaan werken met Paul in Klavertje vijf, dat is nu 6 jaar geleden.                               

"Linda is voor altijd 29 jaar"

 
Myrdin Tekentalent met gevoel voor humor, bij Klavertje vijf regelt hij alles.. broodjes, thee, koffie! is geboren op 2 december 2000, beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan de Brockwood Park School, houd van avocados. "hij vergeet de thee"  

Myrdin

Tekentalent met gevoel voor humor, bij Klavertje vijf regelt hij alles.. broodjes, thee, koffie! is geboren op 2 december 2000, beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan de Brockwood Park School, houd van avocados.

"hij vergeet de thee"