IMG_1866 kopie.JPG

Paul Wijkmeijer

Bloemensierkunstenaar die vanaf zijn derde levensjaar al een passie voor bloemen toonde. In december 1996 nam Paul Klavertje Vijf over van de vorige eigenaar.

Paul is een pionier op bloemgebied, met passie voor dit ambacht. Elke bloem het recht geven om een bloem te zijn heeft geleid tot al langer dan 20 jaar bloemen per steel verkopen.

*Paul is de winkel*

Myrdin   Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan Brockwood Park School, houdt van avocado's.  Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft van Engeland.  * Hij vergeet de thee*

Myrdin

Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan Brockwood Park School, houdt van avocado's.

Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft van Engeland.

*Hij vergeet de thee*

Linda Wagner

Is afgestudeerd (op Niveau 4) aan het Clusius College in Alkmaar. Daarna heeft ze 2 jaar de vervolgopleiding Bloem & Design in Houten gedaan. Ze houdt van reizen, fotografie, natuur en avontuur. Na haar reis in Australië besloot ze te gaan gaan werken bij Paul in de winkel Klavertje Vijf.

*Linda is voor altijd 29*

Calla Lilly

Calla is al veertien jaar en deze vrolijke dame is altijd in een goede bui, ze laat zich nergens door omlaag trekken, zelfs niet puberteit, geef d'r een high five als je haar ziet en laat dit zonnetje je dag brighter maken,en als je je afvraagt waar haar acteerkunsten vandaan komen, ze zat op Hakim's filmschool.

* Ze wil een andere tekst... *

Joep Faas

Heeft 20 jaar aan levenservaring, is inmiddels afgestudeerd aan het Clusius college en heeft het doel om een eigen bedrijf op te zetten. Joep zijn passie voor bloemen en fotografie zullen hem hier ongetwijfeld bij helpen.

Hij is werkzaam bij Klavertje Vijf op woensdag t/m zaterdag, zijn leergierig-positief-rustig karakter gaat hem brengen waar hij wil zijn!

*Gek op bezorgen, wanneer niemand anders gaat*