IMG_1866 kopie.JPG

Paul Wijkmeijer

Bloemensierkunstenaar die vanaf zijn derde levensjaar al een passie voor bloemen toonde. In december 1996 nam Paul Klavertje Vijf over van de vorige eigenaar.

Paul is een pionier op bloemgebied, met passie voor dit ambacht. Elke bloem het recht geven om een bloem te zijn heeft geleid tot al langer dan 20 jaar bloemen per steel verkopen.

"Paul is de winkel"

Linda Wagner Is afgestudeerd (op Niveau 4) aan het Clusius College in Alkmaar. Daarna heeft ze 2 jaar de vervolgopleiding Bloem & Design in Houten gedaan. Ze houdt van reizen, fotografie, natuur en avontuur. Na haar reis in Australië besloot  ze te gaan gaan werken bij Paul in de winkel Klavertje Vijf.                             "Linda is voor altijd 29 jaar"

Linda Wagner

Is afgestudeerd (op Niveau 4) aan het Clusius College in Alkmaar. Daarna heeft ze 2 jaar de vervolgopleiding Bloem & Design in Houten gedaan. Ze houdt van reizen, fotografie, natuur en avontuur. Na haar reis in Australië besloot  ze te gaan gaan werken bij Paul in de winkel Klavertje Vijf.                            

"Linda is voor altijd 29 jaar"

 

Joep Faas

Heeft 18 jaar aan levenservaring, studeert aan het Clusius college en heeft het doel om een eigen bedrijf op te zetten. Joep zijn passie voor bloemen en fotografie zullen hem hier ongetwijfeld bij helpen.

Hij is werkzaam bij Klavertje Vijf op zaterdag, zijn leergierig-positief-rustig karakter gaan hem brengen waar hij wil zijn!

Joep loopt bij ons stage op donderdag, leuk!

"Gek op bezorgen, wanneer niemand anders gaat"

 

Noortje Laan Schat! Met haar mooie stijl genieten we van haar aanwezigheid. Beetje vrouwelijke charme in het atelier, we love it.  Ze kan prachtig schilderen, goed gevoel voor stijl en sfeer.  Ze loopt dit schooljaar stage bij ons.  "Look like a girl, act like a lady, think like a men, work like a boss"

Noortje Laan

Schat!

Met haar mooie stijl genieten we van haar aanwezigheid. Beetje vrouwelijke charme in het atelier, we love it. 

Ze kan prachtig schilderen, goed gevoel voor stijl en sfeer. 

Ze loopt dit schooljaar stage bij ons. 

"Look like a girl, act like a lady, think like a men, work like a boss"

Myrdin Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan de Brockwood Park School, houdt van avocado's. Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft in Engeland.  "Hij vergeet de thee"  

Myrdin

Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan de Brockwood Park School, houdt van avocado's.

Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft in Engeland. 

"Hij vergeet de thee"