IMG_1866 kopie.JPG

Paul Wijkmeijer

Bloemensierkunstenaar die vanaf zijn derde levensjaar al een passie voor bloemen toonde. In december 1996 nam Paul Klavertje Vijf over van de vorige eigenaar.

Paul is een pionier op bloemgebied, met passie voor dit ambacht. Elke bloem het recht geven om een bloem te zijn heeft geleid tot al langer dan 20 jaar bloemen per steel verkopen.

*Paul is de winkel*

Linda Wagner

Is afgestudeerd (op Niveau 4) aan het Clusius College in Alkmaar. Daarna heeft ze 2 jaar de vervolgopleiding Bloem & Design in Houten gedaan. Ze houdt van reizen, fotografie, natuur en avontuur. Na haar reis in Australië besloot  ze te gaan gaan werken bij Paul in de winkel Klavertje Vijf.                            

*Linda is voor altijd 29*

Jasja, onze nieuwe medewerker, en nu voor wat lorem ipsim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tempor rutrum sapien vitae pharetra. Morbi volutpat iaculis pellentesque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec enim enim, iaculis vel hendrerit quis, sollicitudin quis risus. Curabitur porta velit vitae nisl placerat, vel fermentum turpis congue. Aliquam vitae diam quis dui tincidunt posuere. Quisque pellentesque magna eu nisi iaculis, eu efficitur neque fringilla. In ut urna ut massa vestibulum placerat ut vel est. Nullam vestibulum, 

Calla Lilly

Calla is al dertien jaar en deze vrolijke dame is altijd in een goede bui, ze laat zich nergens door omlaag trekken, zelfs niet puberteit, geef d'r een high five als je haar ziet en laat dit zonnetje je dag brighter maken,en als je je afvraagt waar haar acteerkunsten vandaan komen, ze zit op Hakim's filmschool

 

*vind het leuk om bij mensen dieren te verzinnen*

Joep Faas

Heeft 19 jaar aan levenservaring, studeert aan het Clusius college en heeft het doel om een eigen bedrijf op te zetten. Joep zijn passie voor bloemen en fotografie zullen hem hier ongetwijfeld bij helpen.

Hij is werkzaam bij Klavertje Vijf op zaterdag, zijn leergierig-positief-rustig karakter gaat hem brengen waar hij wil zijn!

Joep loopt bij ons stage op donderdag, leuk!

*Gek op bezorgen, wanneer niemand anders gaat*

  Myrdin   Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan Brockwood Park School, houdt van avocado's.  Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft van Engeland.   * Hij vergeet de thee*   

Myrdin

Tekentalent met gevoel voor humor. Bij Klavertje Vijf regelt hij alles...broodjes, thee, koffie! Is geboren op 2 december 2000, is beheerder van de website, woont in Engeland en volgt een studie aan Brockwood Park School, houdt van avocado's.

Myrdin is bij ons als hij vakantie heeft van Engeland. 

*Hij vergeet de thee*